Pyydä tarjous tuotteista tai tilaa suoraan verkosta

Kirjautumattomana käyttäjänä voit

  • tehdä tarjouskyselyitä koriin keräämistäsi tuotteista
  • selata tuotteita, ladata tuotekortteja, asennusohjeita ym.
Selaa tuotteita

Kirjautumisen edut

  • Asiakaskohtainen hinnasto (vuosisopimuskumppanit)
  • Ostoskorit ja tarjoukset tallennettavissa
  • Tilaushistoria nopeasti saatavilla
Tilaa tunnukset

Ajankohtaista

15.05.2019
Kohdetarina: Technopolis Asemakeskus

Technopolis Asemakeskuksen ulkoseinäelementit haluttiin suojata vaihtelevilta sääolosuhteilta laadukkaimmalla ja korkeinta varmuutta tarjoavalla ratkaisulla. Vaativaan tehtävään valittiin Siniat Wether Defence -tuulensuojalevyt.

26.06.2018
Elämäntilanteet muuttuvat - muuttuuko kotisi niiden mukana?

Asumisratkaisuiden suunnittelu lähtee yleensä liikkeelle tarpeista – millainen koti palvelisi tässä elämäntilanteessa tai lähitulevaisuudessa paremmin kuin nykyinen? Esimerkiksi perheen perustamista pohtiva pariskunta etsinee mieluusti asuntoa, josta löytyy riittävästi huoneita ja elintilaa myös jälkikasvulle. Toiveissa voi hyvinkin olla myös kodinhoitohuone helpottamaan pyykkirumban pyörittämistä tai työhuone mahdollistamaan etätöiden tekemisen toimisto-olosuhteisiin verrattavissa olevassa ympäristössä. Nykyisten tarpeiden mittainen koti ei kuitenkaan välttämättä palvele yhtä hyvin kymmenen vuoden kuluttua. Ajatukset perhekoosta ovat saattaneet muuttua – työhuone on voinut saada väistyä toisen lapsen oman huoneen tieltä. Ehkä lapsia onkin vielä enemmän ja he jakavat huoneen. Koti, joka jo lähtökohtaisesti suunnitellaan avaraksi ja esteettömäksi ja jonka neliöt on suunniteltu joustaviksi, on sujuvasti mukautettavissa vastaamaan muuttuvia tilatarpeita.

26.06.2018
Parempi paloturvallisuus oikeilla materiaali- ja ratkaisuvalinnoilla

Rakennustarvikkeet jaetaan paloluokkiin sen perusteella, miten ne vaikuttavat palon syttymiseen ja leviämiseen, savun muodostumiseen ja palavaan pisarointiin. Esimerkiksi Equitone-julkisivulevyt kuuluvat luokkaan A2-s1-d0. Luokituksessa A2 tarkoittaa paloon osallistumisen olevan erittäin rajoitettua, s1 erittäin vähäistä savuntuottoa ja d0 ettei palavia pisaroita tai osia esiinny. Vuoden 2018 alussa voimaan astui uusi asetus rakennusten paloturvallisuudesta. Muun muassa eristeiden käyttövaatimuksia tarkistettiin ja pyrittiin vähentämään tulkinnanvaraisuutta sekä yhdenmukaistamaan turvallisuustasoa.

26.06.2018
Rakentamisen laatu ja tuottavuus kasvuun uusin prosessein

Työn tuottavuus ei ole rakennusalalla kasvanut juuri lainkaan viimeisimmän 40 vuoden aikana. Vertailujaksolla 1975–2015 arvonlisäykseen perustuva tuottavuusindeksi on 122,8. Korkeimmalla tasollaan, lukemassa 152,2, indeksi käväisi vuonna 1993 – viimeisen reilun 20 vuoden aikana tuottavuus on siis jopa hieman laskenut. Logistiikkaa kehittämällä on pystytty vähentämään hävikkiä ja kuluja 90-luvun lukemista. Seuraava kehitysaskel edellyttää uutta murrosta - suunnittelun ja hankinnan yhteistyön tiivistämistä.