Weather Defence tuulensuojalevy

Luotettava takuuratkaisu

Weather Defence on luotettava pohja kaikille julkisivun pintamateriaaleille. Tuulensuojalevyt kestävät erinomaisesti vettä ja olosuhdevaihteluita sekä hylkivät hometta.

Rakennusvaiheessa tuulensuojalevytys varmistaa rakenteiden säilymisen kuivana. Weather Defence -levyt voi jättää säälle alttiiksi peräti 12 kuukauden ajaksi ennen julkisivuverhouksen asentamista.

Levyt säilyttävät mekaanisen lujuutensa korkeassakin ilmankosteudessa. Tämä ominaisuus on tärkeässä roolissa seinärakenteen levyjäykistystä mitoitettaessa.

Nopea, turvallinen ja kustannustehokas valinta

Weather Defence -levyjen työstäminen on helppoa. Kevyitä levyjä on helppo käsitellä, ja ne ovat tarvittaessa katkaistavissa nopeasti ja pölyttömästi myös työmaalla. Vedenkestävyytensä ansiosta levyjen asentaminen voidaan suorittaa hankalissakin olosuhteissa.

Levyjen ilmatiiviys ja hyvä vesihöyrynläpäisevyys mahdollistavat tehokkaasti lämpöä eristävien seinärakenteiden toteuttamisen. Levyt ovat myös täysin palamattomia – osoituksena tästä niille on myönnetty eurooppalainen A1-luokitus. Lopputuloksena on turvallinen ja tiukimmatkin rakennusmääräykset täyttävä rakennus.

Weather Defence -levyt ovat yhteensopivia niin puu-, teräs- kuin betonirunkojenkin kanssa. Tuulettuvissa puu-, levy- tai tiiliverhoilluissa julkisivuissa Weather Defence varmistaa rakenteen tiiveyden.

Kysy lisätietoa tuotteesta

Valitse tuotteet ja tee tarjouspyyntö. Huom! Tuotteet saatavilla vain yritysasiakkaille.
Tuotenimi Tuotenumero Koko Pienin myyntierä Toimitusaika
Siniat Weather Defence suorareunainen tuulensuojalevy 20100082

pituus 2700 mm, paksuus 9,5 mm, leveys 1200 mm

3,24 m² 3-5 arkipäivää Lisää tarjouspyyntöön
UV-tuulensulkuteippi 20250468

PE-teippi, verkkovahvistettu, leveys 60 mm

25 m 3-5 arkipäivää Lisää tarjouspyyntöön