Weather Defence tuulensuojalevy

Luotettava takuuratkaisu

Weather Defence on luotettava pohja kaikille julkisivun pintamateriaaleille. Tuulensuojalevyt kestävät erinomaisesti vettä ja olosuhdevaihteluita sekä hylkivät hometta.

Rakennusvaiheessa tuulensuojalevytys varmistaa rakenteiden säilymisen kuivana. Weather Defence -levyt voi jättää säälle alttiiksi peräti 12 kuukauden ajaksi ennen julkisivuverhouksen asentamista.

Levyt säilyttävät mekaanisen lujuutensa korkeassakin ilmankosteudessa. Tämä ominaisuus on tärkeässä roolissa seinärakenteen levyjäykistystä mitoitettaessa.

 

Nopea, turvallinen ja kustannustehokas valinta

Weather Defence -levyjen työstäminen on helppoa. Levyjä on helppo käsitellä, ja ne ovat tarvittaessa katkaistavissa nopeasti ja pölyttömästi myös työmaalla. Vedenkestävyytensä ansiosta levyjen asentaminen voidaan suorittaa hankalissakin olosuhteissa.

Levyjen ilmatiiviys ja hyvä vesihöyrynläpäisevyys mahdollistavat tehokkaasti lämpöä eristävien seinärakenteiden toteuttamisen. Levyt ovat myös täysin palamattomia – osoituksena tästä niille on myönnetty eurooppalainen A1-luokitus. Lopputuloksena on turvallinen ja tiukimmatkin rakennusmääräykset täyttävä rakennus.

Weather Defence -levyt ovat yhteensopivia niin puu-, teräs- kuin betonirunkojenkin kanssa. Tuulettuvissa puu-, levy- tai tiiliverhoilluissa julkisivuissa Weather Defence varmistaa rakenteen tiiveyden.

 

Uusi 20 mm paksuus - tehokasta palonsuojaa ja äänieristystä

Weather Defence -tuulensuojalevyvalikoima sisältää nyt normaalin 9,5 mm levyn lisäksi uuden, peräti 20 mm paksun levyn.

Entistäkin parempien tuulensuojaominaisuuksien lisäksi 20 mm paksu palamaton (A1-luokitus) Weather Defence -levy antaa K230 min suojaverhouksen yksikerrosrakenteena. Tämän ansiosta sitä voidaan käyttää tuulensuojalevynä kohteissa, joiden tuuletusvälin sisäpinnan suojaustarve on K230.

Esim. P1-paloluokan enintään 56 m korkeissa rakennuksissa yleensä edellytetään, että: ”Jos lämmöneriste ei eristävältä osaltaan täytä B-s1, d0-vaatimusta, ulkopinnan pintarakenteiden on suojattava eristettä palolta niin, että suojaus vastaa EI 30 rakennusosaa tai tuuletusvälin sisäpinta on varustettava K230, A2-s1, d0 suojaverhouksella."

Sama vaatimus koskee myös P1-luokan enintään 14 m korkeita asuin- ja työpaikkarakennuksia sekä 14–28 m korkeita P1-luokan asuin- ja työpaikkarakennuksia.

Myös luhtikäytävien kattorakenteet, auto- ja jätekatokset sekä kaikkien kylmien rakennusten palonsuojaus on kätevä toteuttaa WD 20 levyllä. Palo-ominaisuuksien lisäksi painava (18,8 kg/m2) levy parantaa merkittävästi julkisivurakenteen äänieristävyyttä esimerkiksi liikennemelua vastaan.

 

 

Kysy lisätietoa tuotteesta

Valitse tuotteet ja tee tarjouspyyntö. Huom! Tuotteet saatavilla vain yritysasiakkaille.
Tuotenimi Tuotenumero Koko Pienin myyntierä Toimitusaika
Siniat Weather Defence suorareunainen tuulensuojalevy 302032

pituus 2700 mm, paksuus 9,5 mm, leveys 1200 mm

3,24 m² 3-5 arkipäivää Lisää tarjouspyyntöön
Siniat Weather Defence suorareunainen tuulensuojalevy 301178

pituus 2400 mm, paksuus 20 mm, leveys 1200 mm

2,88 m² 3-5 arkipäivää Lisää tarjouspyyntöön
UV-tuulensulkuteippi 301564

PE-teippi, verkkovahvistettu, leveys 60 mm

1 rll 3-5 arkipäivää Lisää tarjouspyyntöön