WAB Märkätilalevy

Ei jalansijaa kosteudelle ja homeelle!

VTT-sertifioitu* WAB Märkätilalevy on erinomainen ratkaisu märkätilojen seinien ja alakattojen sisäverhoukseen sekä katettujen ulkotilojen alakattoihin.

Tyypillisiä käyttökohteita WAB-levytykselle ovat esimerkiksi uimahallit, julkiset wc-tilat ja kylpylät, mutta se on loistava valinta myös asuinrakennusten märkätilojen teknisen toimivuuden varmistamiseen.

WAB Märkätilalevyt ovat kipsipohjaisia ja lasikuituvahvistettuja rakennuslevyjä. Niiden pinnassa on vettähylkivä hydrofobinen kuitukangas, eikä sen erikoiskäsitelty kipsiydin ime kosteutta.

Mahdollisen kosteusvaurion sattuessa WAB Märkätilalevy ei toimi kasvualustana homeelle (testattu mm. 12 kuukautta +30 C° / 95 % RH).

Helppoa, sujuvaa ja kestävää rakentamista

WAB Märkätilalevy sietää todella hyvin lämpötila- ja kosteusvaihteluja. Reagointi on niin vähäistä, että laajatkin seinä- ja lattiapinnat voidaan toteuttaa ilman häiritseviä liikuntasaumoja. Levyn reunaohennus helpottaa suurten laattojen asentamista ja mahdollistaa maalattujen märkätilapintojen toteuttamisen ilman levypintojen ylitasoitusta.

WAB-levyn käsittely on yhtä helppoa kuin normaalin kipsilevynkin. Leikkaus onnistuu mattoveitsellä, saumat eivät ole teräviä eikä niistä irtoa ihoa ärsyttäviä kuituja. Levyt voidaan kiinnittää normaaleilla kipsilevyruuveilla.

 

* WAB Märkätilalevyllä on VTT:n sertifikaatti ETAG 022 mukaisesti puu- ja teräsrungolle. WAB-levyillä toteutetun märkätilan vesieristys voidaan toteuttaa millä tahansa VTT:n sertifioimalla vedeneristysjärjestelmällä.

Kysy lisätietoa tuotteesta

Valitse tuotteet ja tee tarjouspyyntö. Huom! Tuotteet saatavilla vain yritysasiakkaille.
Tuotenimi Tuotenumero Koko Pienin myyntierä Toimitusaika
Siniat WAB reunaohennettu märkätilalevy 302092

pituus 2600 mm, paksuus 12,5 mm, leveys 1200 mm

3,12 m² 3-5 arkipäivää Lisää tarjouspyyntöön